Ας υποθέσουμε ότι έχεις βρεθεί μπροστά σε αυτό το δίλημμα: Δηλαδή ότι ο σύντροφός σου, σου ζητά πάνω στη σεξουαλική σας επαφή να τον διεγείρεις και πρωκτικά. Είναι αυτό ένα δείγμα ότι έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις;

Από την Έλενα Φάκου

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε, ότι κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το τί πραγματικά αισθάνεται και θέλει ο άλλος εάν εκείνος δεν το δηλώσει ξεκάθαρα, όμως θα αναλύσουμε τί μπορεί να σημαίνει η πρωκτική διέγερση ενός άντρα από τη σύντροφό του για τη σεξουαλικότητά του.

Αρχικά παίρνουμε ώς δεδομένο, ότι ομοφυλόφυλος είναι ο άντρας ο οποίος έλκεται από άτομα του ιδίου φύλου, επομένως το πρώτο στοιχείο που θέλει έναν άντρα να είναι ομοφυλόφυλος επειδή αναζητά την πρωκτική διέγερση από τη σύντροφό του καταρρίπτεται, αφού εκείνος το ζητάει από τη σύντροφό του, η οποία είναι γυναίκα, επομένως η επαφή είναι ετεροφυλοφυλική.

Επιστημονικά μιλώντας, στον πρωκτό υπάρχουν πάρα πολλά αισθητήρια νεύρα τα οποία προσφέρουν ευχαρίστηση μαζί με τον αδένα του προστάτη ο οποίος λέγεται ότι εάν ερεθιστεί επίσης προκαλεί έντονη διέγερση. Το ότι ένας άντρας το γνωρίζει ή το έχει βιώσει αυτό δεν τον κάνει απαραίτητα ομοφυλόφιλο, η ηδονή από μόνη της δεν ενοχοποιείται. Επομένως εάν έχει ακούσει ή έχει βιώσει μόνος του, ή με κάποια προηγούμενη σύντροφό του τη συγκεκριμένη πράξη είναι ακόμη ένα στοιχείο το οποίο δεν τον καθιστά ομοφυλόφυλο.

Για να συνοψίσουμε, η αυτή κάθε αυτή η πρωκτική διείσδυση δεν είναι πράξη ομοφυλοφυλίας όταν ένας άντρας την επιθυμεί από τη σύντροφό του. Θα πρέπει να τη συνοδεύουν κι άλλα επιπλέον στοιχεία τα οποία θα την καταστήσουν σύμπτωμα μιας ευρύτερης ομοφυλοφυλικής συμπεριφοράς. Να κοιτάξετε λοιπόν τα γενικότερα στοιχεία του ερωτισμού ή της σεξουαλικότητας του συντρόφου σας και όχι μια μεμονωμένη επιθυμία του.

Επίσης, ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας σαν ζευγάρι και αφεθείτε σε μερικά κόλπα που θα γίνουν και θα μείνουν στην κρεβατοκάμαρά σας. Τα ζευγάρια που μοιράζονται τα πάντα είναι τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια και διατηρούν το πάθος μεταξύ τους για περισσότερο καιρό.

Το πρώτο φιλί για μια γυναίκα είναι, απλώς, το τέλος της αρχής και για έναν άντρα, η αρχή του τέλους…Eσύ θα φιλούσες έναν άγνωστο;

Πότε δίνουμε σε εναν άντρα δεύτερη ευκαιρία;

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας που κάνει στοματικό σε μια γυναίκα