Δέσποινα  22 ετών

«Καλησπέρα! Είμαι αρκετό καιρό σε σχέση και με το αγόρι μου θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό! Μου έχει κάνει πολλές φορές πρόταση να κάνουμε πρωκτικό, αλλά με όλα αυτά που έχω ακούσει φοβάμαι πολύ! Αρχικά φοβάμαι μην πονέσω και μην συμβεί το ανεπιθύμητο…ελπίζω καταλαβαίνετε σε τι αναφέρομαι! Υπάρχει πιθανότητα να συμβεί αυτό; Και με την μυρωδιά τι γίνεται; Όσο για το προφυλακτικό; Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικό και λιπαντικό; Αν ξεκινήσουμε από πίσω μπορούμε να συνεχίσουμε κανονικά μετά; Φοβάμαι πολύ για τα μικρόβια…Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με όλες αυτές τις άγνωστες για μένα πληροφορίες! Τι πρέπει να αποφύγω; Ευχαριστώ…»

Η sex expert του Youweekly.gr απαντά:
Δέσποινα μου, αρχικά να μη νιώθεις φόβο ούτε άγχος για την πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ από την πίσω πόρτα με το αγόρι σου. Εφόσον είναι μια κοινή σας απόφαση και το θέλεις κι εσύ, και δεν υποκύπτεις σε δικές του πιέσεις, εάν ακολουθήσεις κάποιες απλές συμβουλές θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Στη συνέχεια πάμε σε πιο πρακτικά θέματα. Όσον αφορά τον πόνο, η αλήθεια είναι ότι ο πρωκτικός σφιγκτήρας είναι κατασκευασμένος για να εξάγει και όχι για να εισάγει, επομένως ναι, θα αισθανθείς λίγο πόνο που όμως με την σωστή λίπανση και την καθοδήγησή σου στο σύντροφό σου για τον τρόπο και την ενταση της διείσδυσης είναι κάτι που θα μπορείς να ανεχθείς και στη συνέχεια να απολαύσεις. Οπωσδήποτε παίζει ρόλο το μέγεθος του πέους του συντρόφου σου. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο επίπονη η διείσδυση.
Οπωσδήποτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό διότι στον πρωκτό υπάρχουν κωλοβακτηρίδια τα οποία σε περίπτωση που μεταφερθούν στον κόλπο σου με την μετέπειτα επαφή σας μπορούν να σου προκαλέσουν κάποιας μορφής λοίμωξη. Απαραίτητη είναι και η λίπανση. Χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα λιπαντικού και επαναλάβετε όσο συχνά εσύ επιθυμείς. Δώστου οδηγίες για τον τρόπο που θα μπαίνει μέσα σου, σταμάτησέ τον όταν πονάς, δώσε το χρόνο στον εαυτό σου να συνηθίσει και μετά επίτρεψέ του να διεισδύσει πιο βαθιά. Το κλειδί είναι το η πράξη να γίνεται αργά, να έχει παύσεις, να μην βγαίνει έξω, αλλά να συνεχίζει ρυθμικά όλο και πιο βαθιά. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ερωτικό βοήθημα μικρότερου μεγέθους για να χαλαρώσεις και να ερεθιστείς πριν μπει μέσα σου το πέος.
Όσον αφορά το άγχος σου σχετικά με τις ακκαθαρισίες που τυχόν μπορεί να προκύψουν μετά την επαφή, είτε στο σεντόνι, είτε πάνω στο πέος του, είτε γενικότερα, θα πρέπει και οι δυο να συνειδητοποιήσετε, ότι ο πρωκτικός σωλήνας δεν περιέχει νεραϊδόσκονη αλλά κόπρανα, επομένως, άν τυχόν υπάρξει κάποιο τέτοιο ατύχημα είναι απλά φυσιολογικό. Βέβαια, πριν πάτε να κάνετε σεξ από πίσω, καλό θα ήταν να έχεις πάει στην τουαλέτα την ίδια ημέρα και αυτό συνήθως αρκεί. Κάποιες κοπέλες βάζουν ένα υπόθετο γλυκερίνης πριν τη συνεύρεση ώστε να αδειάσει το έντερό τους εκείνη τη στιγμή και να μην εκτεθούν στο σύντροφό τους, αλλά μην τρελενόμαστε, αυτό είναι υπερβολικό. Επίσης όταν οικειοποιηθείς αυτή την τεχνική θα δεις ότι το έντερο συνηθίζει και προσαρμόζεται στη διαδικασία, δεν θα βλέπεις σχεδόν καθόλου κόπρανα όταν επαναλαμβάνεις την πρωκτική διείσδυση και θα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην απόλαυση.
Εν πάσει περιπτώσει, αν αυτό που σε ανησυχεί είναι το θέμα των κοπράνων, το πιθανότερο είναι να ολοκληρώσετε τη διαδικασία χωρίς να συμβεί κανένα ατύχημα. Απενοχοποιήσου και απόλαυσέ το !
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr