Υπάρχουν μερικά παιχνίδια για μεγάλα παιδιά, τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε μόνη σας, είτε με το σύντροφό σας και να δώσετε ένα διαφορετικό τόνο στη σεξουαλικότητά σας. Και πιστέψτε με, η ερωτική σας ζωή δε θα είναι ποτέ πια η ίδια…

H sex expert του Youweekly.gr συμβουλεύει:

Koλπικές μπίλιες

Αρχικά, μπορείτε να προπονήσετε τον κόλπο σας με διεγερτικό τρόπο και να νιώσετε ακόμα πιο έντονους οργασμούς εξασκώντας τον εαυτό σας κάθε μέρα με τις ειδικές μπίλιες οι οποίες είναι ειδικά κατασκευασμένες για τον οργασμό σας. Προτείνουμε τις ακόλουθες:

BEN WA BALLS SILVER 16,20 ευρώ Eros Megastores

TOYJOY – FUNKY TRIPLE POWER BALLS PINK 36,80 ευρώ Εros Megastores

Womanizer

Πρόκειται για ότι πιο εξελιγμένο στο χώρο των sex toys και σας προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Η παγκόσμια πατέντα στο χώρο της γυναικείας διέγερσης θεωρείται το κορυφαίο sex toy της αγοράς και δεν υπόσχεται μόνο ότι θα έρθεις σε οργασμό αλλά ότι θα έρχεσαι κάθε με κάθε φορά. Μάλιστα, πρόκειται για μια συσκευή η οποία προκαλεί ανέπαφη διέγερση. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή η επαναστατική τεχνολογία του womanizer στηρίζεται επάνω στα ηχητικά κύματα παραδίδοντας 100 φορές πιο δυνατή διέγερση στην κλειτορίδα από τα παραδοσιακά προϊόντα με δόνηση.

Mάλιστα, έχει και εξαιρετικό σχεδιασμό ! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε !

WOMANIZER W500 PRO TATTOO 189 ευρώ Εros Megastores

 

WE VIBE

Ένα sex toy που θα σας φέρει πιο κοντά και θα τονώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Πρόκειται για το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι για ζευγάρια το οποίο μάλιστα διαθέτει και δική του εφαρμογή για Smartphone ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε είτε είστε κοντά είτε είστε πολύ πολύ μακρυά…Απλά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, συνδέστε το WeVibe σας με την εφαρμογή WeConnect και προγραμματίστε τις δονήσεις του, ρυθμίστε την ένταση, φτιάξτε και αποθηκεύστε το προσωπικό σας μοτίβο δονήσεων. Δώστε το password στον αγαπημένος σας και αφήστε τον να πάρει τον έλεγχο!

WE VIBE CLASSIC 125, 10 ευρώ Εros Megastores

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

«Θέλω να δοκιμάσω το πρωκτικό σεξ αλλά φοβάμαι μη μου φύγουν» Όλα όσα θέλεις να ξέρεις γι αυτή τη μοιραία πρώτη φορά

Είναι ο άντρας που αναζητά την πρωκτική διείσδυση είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλος; Ιδού η απάντηση

«Κάνω συχνά πρωκτικό σeξ! Ισχύει ότι μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση στην επίμαχη περιοχή; Πόσο συχνά μπορώ να το κάνω;» Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά