Παναγιώτα, 26 ετών

Αγαπητό Youweekly.gr, θα ήθελα να σας εκφράσω κάτι που με απασχολεί τον τελευταίο χρόνο όμως δεν μπορώ να το μοιραστώ με τις φίλες μου για να μην με κοροιδέψουν…

Με τον σύντροφο μου περνάμε πολύ καλά, τον θέλω πολύ και τον αγαπώ πολύ. Όμως στο ερωτικό έχουμε μεγάλο πρόβλημα γιατί…έχει μικρό μόριο και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την ερωτική μας επαφή…

Έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή αν υπάρχει κάποιο κόλπο ή κάποια στάση που μπορεί να με κάνει να ευχαριστηθώ στο σεξ, ακόμη και με ένα μικρό μόριο; Είναι κρίμα να δείχνω ότι το ευχαριστιέμαι ενώ δεν…

H sex editor του Youweekly.gr απαντά

Αγαπητή Παναγιώτα, καταρχήν συγχαρητήρια για την υπομονή σου. Είναι πραγματικά ηρωική πράξη να κάνεις σεξ με έναν άντρα και να μην καταλαβαίνεις το παραμικρό ενώ ταυτόχρονα να συνεχίζεις να τον αγαπάς και να αναζητείς λύσεις για αυτό το πρόβλημα.

Το μικρό πέος, είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό του άντρα οπότε δε μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα αλλάξει γιατί η φύση υπήρξε φειδωλή απέναντί του. Επομένως πάρτο ως δεδομένο και θα πορευθείς εναλλακτικά.

Αρχικά πρέπει να δώσεις πολύ σημασία και εσύ και αυτος στα προκαταρκτικά, τα οποία αρκετές φορές μπορούν να οδηγήσουν μια γυναίκα ακόμα και στην κορύφωση, ενώ οπωσδήποτε θα πρέπει να εισάγετε στη σεξουαλική σας ζωή έναν δονητή ο οποίος θα έχει το μέγεθος της αρεσκείας σου ώστε να αναπληρώσεις το κενό και για να μην τον πληγώσεις, μπορείς να του πεις ότι αυτό είναι μια πικάντικη φαντασίωσή σου την οποία εκμυστηρεύτηκες πως θέλεις να βιώσεις μαζί του.

Επίσης, η συμβουλή μου είναι να του προτείνεις να κάνετε σεξ από πίσω, διότι οπωσδήποτε από εκεί είσαι πιο σφιχτή και εάν η διείσδυση του μορίου του συντρόφου σου γίνει από τον πρωκτό και εσύ παράλληλα ερεθίζεις την κλειτορίδα σου θεωρώ πως θα φθάσεις εύκολα και γρήγορα στην κορύφωση.

Για όλα υπάρχουν λύσεις, ακόμα και για ένα μικρό πέος αρκεί να υπάρχει αγάπη όπως στη δική σου περίπτωση και φυσικά να θέλει και ο σύντροφός σου να συνεργαστεί. Ξέρεις σπάνια βρίσκει μια γυναίκα το ιδανικό πέος, αλλά συχνά μπορεί να βρει τον ιδανικό εραστή. Το ένα με το άλλο δεν έχουν απαραίτητα άμεση σχέση.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

 

Tα τρία επαναστατικά sex toys που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή

«Θέλω να δοκιμάσω το πρωκτικό σεξ αλλά φοβάμαι μη μου φύγουν» Όλα όσα θέλεις να ξέρεις γι αυτή τη μοιραία πρώτη φορά