Κορίτσια αυτό είναι ένα άρθρο για εσάς που δεν έχετε ταμπού και θέλετε να τερματίσετε τη σεξουαλική εμπειρία τόσο τη δική σας όσο και του συντρόφου σας χωρίς κανένα «ταβάνι».

Η sex editor του Youweekly.gr συμβουλεύει:

Eίστε αποφασισμένη για μια αξέχαστη βραδιά; Εδώ θα δείτε πως θα του την προσφέρετε. Αρχικά το τί θα φορέσετε είναι βασικό. Προτιμήστε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Αφήστε στην άκρη το σουτιέν και καλύψτε απλά τις θηλές σας με αυτά τα πολύ αισθησιακά αυτοκόλλητα τα οποία βγαίνουν σε πολλά σχέδια από καρδούλες μέχρι φουντίτσες και επιλέξτε αυτό της αρεσκείας σας. Όσον αφορά το κάτω μέρος του εσωρούχου σας, επιλέξτε ένα ανοιχτό στον καβάλο το οποίο δε θα χρειαστεί να βγάλετε κατά τη σεξουαλική επαφή και αυτό είναι κάτι πολύ αισθησιακό. Το να σας βλέπει μόνο με τα κορδόνια του string σας και να μπορεί να μπαίνει μέσα σας θα το δώσει την αίσθηση ότι σας κυριεύει.

Στη συνέχεια, όταν έρθει, ξεκινήστε μαζί του με ένα αισθησιακό μασάζ. Παντού. Όταν όμως λέμε παντού, εννοούμε παντού. Και στα γεννητικά όργανα, χωρίς όμως να του επιτρέψουμε εκείνη τη στιγμή να προχωρήσει παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό να τον ερεθίζετε τόσο, όσο. Δηλαδή, να τον κάνετε να έρχεται σε στύση, αλλά να μην ολοκληρώνετε. Να τον αφήνετε και να περνάτε σε κάτι άλλο. Και τί εννοώ κάτι άλλο; Μετά το μασάζ το οποίο θα τον έχει χαλαρώσει μεν, αλλά θα τον έχει βάλει σε διάθεση, αρχίστε να κάνετε στοματικό σεξ. Αλλά προσοχή και αυτό, θα το σταματήσετε πριν κορυφώσει. Κι ας γκρινιάξει. Όταν αρχίζει να γκρινιάζει θα περάσετε σε κάτι ακόμα πιο καυτό, δηλαδή θα του κάνετε εσείς σεξ και όχι εκείνος. Τί εννοω; Θα πάρετε το πάνω χέρι και θα καθήσετε πάνω του. Ύστερα απο όλη αυτή την περιποίηση που θα έχει δεχθεί πάρτε την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια σας και ανεβείτε εσείς απο πάνω του οδηγώντας τον όπως εσείς επιθυμείτε στην κορύφωση.

Για δεύτερο γύρο βάλτε τον να σας ανταποδώσει το στοματικό σεξ και απολαύστε το. Όταν έρθετε με τον τρόπο αυτό σε οργασμό, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε διείσδυση από πίσω. Το πρωκτικό σεξ θα ολοκληρώσει την καυτή αυτή βραδιά με τον καλύτερο τρόπο ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι να μην τον αφήσετε να ολοκληρώσει μέσα σας αλλά στο στήθος σας όπως δηλαδή γίνεται το γνωστό «Ισπανικό» στυλ εκσπερμάτωσης.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

«Θέλω να δοκιμάσω το πρωκτικό σεξ αλλά φοβάμαι μη μου φύγουν» Όλα όσα θέλεις να ξέρεις γι αυτή τη μοιραία πρώτη φορά

Tα τρία επαναστατικά sex toys που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή

O σύντροφός σου ζητάει να κάνετε τρίο με άλλη γυναίκα. Πώς να το χειριστείς…