Ωραία εποχή ο χειμώνας. Κρύο, καιρός για δύο κι έτσι. Που σημαίνει ατέλειωτες ευκαιρίες να ανανεώσετε τη σχέση με το άλλο σας μισό. Και μπορεί τα πάντα να ξεκινούν με ένα ρομαντικό δείπνο ή ταινία αγκαλιά στον καναπέ και μέσα από τα σκεπάσματα, όλο το νόημα όμως, κρύβεται στο …μετά. Ναι, καλά καταλάβατε, στο πάρτυ που θα ακολουθήσει στο κρεβάτι (που λέει ο λόγος) αναφέρομαι. Κι εκεί είναι που κολλάει το εν λόγω άρθρο, με 8 προτάσεις για στάσεις που πιθανόν να μην έχετε δοκιμάσει ακόμη, αλλά καλά θα κάνετε να τις βάλετε στο ρεπερτόριό σας. Είναι εγγυημένο πως θα φτάσουν την απόλαυση σε δυσθεώρητα επίπεδα!

Οκ, οι άντρες θέλουν σεξ στα 4 και οι γυναίκες προτιμούν να έχουν τον έλεγχο όντας εκείνες από πάνω. Συνεπώς, καμία από τις δύο δε συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποτελούν must-to-do. Επειδή το καλό το σεξ δεν είναι ένα και δύο πράγματα όμως, παραδειγματιστείτε:

(οι εικόνες διευκολύνουν ιδιαίτερα την κατανόηση)

1. Μπρούμυτα

stasi1

Μία από τις στάσεις που εγγυώνται ιδιαίτερη απόλαυση, ειδικά για τον άντρα. Μάλιστα, αν η κοπέλα τοποθετήσει ένα μαξιλάρι (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) που θα ανυψώσει λίγο το σώμα της, όλα γίνονται πιο εύκολα.

2. Καθιστά κι αγκαλιασμένοι

stasi2

Καθόλου εύκολο να πραγματοποιηθεί, αν βρείτε το «κουμπί» της όμως, θα παρακαλάτε να μην τελειώσει η στιγμή. Και οι δύο!

3. Χ-ιαστί

stasi3

Το σεξ σε τραπέζι ή γραφείο ή πάγκο κουζίνας συγκαταλέγεται από μόνο του στα καλύτερα που θα κάνει ένα ζευγάρι. Τι γίνεται όμως, όταν τα πόδια της κοπέλας τοποθετούνται στους ώμους του άντρα σε χ-ιαστί; Δοκιμάστε και θα απαντήσετε μετά…

4. Στην άκρη του γκρεμού

stasi4

Ακόμη και την πίτσα, αν την τρως κάθε μέρα και κάθε μέρα, αργά ή γρήγορα θα την βαρεθείς, έτσι δεν είναι; Έτσι και με το doggy-style. Θέλει κι αυτό τις παραλλαγές του.

5. Καθιστός και ξαπλωμένη

stasi5

Εδώ, σε πρώτο πλάνο έρχεται η απόλαυση της γυναίκας, μιας και σ’ αυτήν την κλίση υπάρχει επαφή ακριβώς στο σημείο που πρέπει, για να έρθει σε έντονο οργασμό. Αρκεί βέβαια, να είναι αρκετά γυμνασμένη ώστε να μην πεθάνει από κράμπες!

6. Μπερδεμένα

stasi6

Τα ζευγάρια που λατρεύουν τις στάσεις όπου υπάρχει οπτική επαφή, είναι βέβαιο πως θα την προτιμήσουν ξανά και ξανά και ξανά!

7. Η πρόταση γάμου

stasi7

Οκ, μπορεί το όνομα της στάσης να θεωρείται ακατάλληλο για την ηλικία των 20, πιστεύω όμως, πως εκείνη τη στιγμή κανείς δε θα έχει το μυαλό του στον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, έτσι δεν είναι; Α, και προφυλάξεις για να μην έρθει …το παιδάκι που θα επισπεύσει τα πράγματα!

8. Η γέφυρα

stasi8

Δεν είναι χουχουλιάρικη στάση, δε λήγει με «Σ’ αγαπώ!», αν μη τι άλλο όμως, θα σας ακούσει η πολυκατοικία. Και τους δύο!