Οι άνδρες πολλές φορές δε δίνουν σημασία στα προκαταρκτικά. Και όμως η προετοιμασία πριν τη διείσδυση είναι άκρως απολαυστική για τις γυναίκες!

Υπάρχει ένα κόλπο για να τον πείσεις να σου κάνει περισσότερα… Ο λόγος για το στοματικό σεξ που οι σeξ editors συνηθίζουν να αποκαλούν πεταλούδα. διαβάστε παρακάτω…

8 γαμάτες στάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε αυτά τα Χριστούγεννα! 

Είναι εξίσου απολαυστική στάση τόσο για τον άνδρα όσο και για εσάς. Εδώ τον έλεγχο τον έχει η γυναίκα. Με αργές κινήσεις ανοίγει τα πόδια και περνά πάνω από το κορμί του άνδρα που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κινεί την περιοχή των γεννητικών οργάνων στο πρόσωπό του.

Συνοδός που έχει «πάει» με πάνω από 10.000 πελάτες αποκαλύπτει… τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες

Ο άνδρας ξεκινά να κάνει στοματικό στη γυναίκα απολαμβάνοντας τη θέα όλου της του κορμιού επάνω στο κεφάλι του. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η γυναίκα μπορεί να κινεί το αιδοίο της και να κατευθύνει τις κινήσεις του άνδρα ώστε να την ερεθίζει ακριβώς στο σημείο που εκείνη επιθυμεί.

Πρωκτικό: Κάνε την.. πίσω πόρτα παιχνιδάκι με 6 κινήσεις!

Είναι πολύ διαγερτική τεχνική και απελευθερώνει τη γυναίκα. Ο άνδρας χαίρεται να βλέπη την παρτενέρ του να παθιάζεται και να παίρνει πρωτοβουλίες. Δοκιμάστε την !