Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν πολύ ο ένας τον άλλο μπορεί να είναι πολύ καλό και τέρμα απολαυστικό.

Καλώς ή κακώς ο σύντροφός σου είναι αυτός που κάνει τα περισσότερα πράγματα πάνω στο σεξ και καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια.

Μπορείς λοιπόν με τη σειρά σου μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις και στάσεις να τον διευκολύνεις και να κάνεις πιο ενδιαφέρον κι απολαυστικό το παιχνίδι για εκείνον. Διαβάστε παρακάτω…

Έτσι, υπάρχουν κάποιες κλασικές στάσεις – εγγύηση που δεν αντιστάθηκε ποτέ κανένας (άντρας):

#1 Γυναίκα από πάνω

Δεν έχω ακούσει ποτέ άντρα να πει ότι δεν του αρέσει η συγκεκριμένη στάση. Λογικό άλλωστε, αφού ο ίδιος ξεκουράζεται καθώς το πάνω χέρι το έχει ξεκάθαρα η γυναίκα. Οι δικές του κινήσεις είναι λιγοστές και περιορισμένες, επομένως απλά απολαμβάνει τη θέα και τη δική σου προσπάθεια. Μάλιστα, οι άντρες υποστηρίζουν πως το αν μία γυναίκα είναι καλή στο σεξ, φαίνεται σε μεγάλο βαθμό από αυτήν την στάση και δεν έχουν άδικο.


#2 Ιεραποστολικό

Σταθερή αξία σαν στάση και ακριβώς αντίθετη από την προηγούμενη, αφού ο άντρας έχει όλο τον έλεγχο. Παρόλα αυτά, οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι ορκίζονται αιώνια πίστη στο ιεραποστολικό, ενώ άλλοι το θεωρούν βαρετό. Δεν μπορούμε όμως να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρα η στάση που επιβεβαιώνει την κυριαρχία των αντρών.

Πιστεύουν ότι σε έχουν υποτάξει πλήρως κι έχουν τον απόλυτο έλεγχο του κορμιού σου. Για να την κάνετε πιο juicy, δοκιμάστε παραλλαγές του τύπου να σου κρατάει τα χέρια πάνω από το κεφάλι είτε να σου έχει δέσει τα χέρια.


#3 Doggy Style

Πρόκειται για την στάση με την οποία τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό. Η θέα του κορμιού σου από πίσω, του δίνει όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να κατευθύνει το ρυθμό και τη διείσδυση, η οποία είναι απίστευτα έντονη και βαθιά. Ο άντρας αισθάνεται και πάλι αρχηγός και πως μπορεί να ελέγχει τα πάντα.


#4 Ανάποδη καβαλάρισσα

Όπως και στην στάση με τη γυναίκα από πάνω, εδώ ο άντρας μπορεί να έχει απόλυτη θέα των καμπυλών και του κορμιού σου. Δεν κουράζεται καθόλου καθώς είναι ξαπλωμένος, ενώ εσύ μπορείς να κατευθύνεις τα πάντα. Από την ταχύτητα και την ένταση της διείσδυσης έως και με το να παίζεις με τα χέρια σου την κλειτορίδα σου μιας κι αυτά είναι ελεύθερα. Επιπλέον, από την στιγμή που δεν υπάρχει οπτική επαφή, βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα ζωώδη κι άγρια ένστικτά σας.


#5 Κουταλάκι

Κάτι πιο ρομαντικό τώρα. Από πολλούς θεωρείται ξενέρωτη στάση, αλλά είναι πραγματικά απολαυστική κι άκρως ιδανική για πρωινό σεξ ότι κανείς από τους δυο σας δεν έχει ξυπνήσει ακόμη για τα καλά. Σ’ αυτήν την στάση ακόμη και τα πιο αδύναμα και μικρού μεγέθους μόρια μπορούν να εισχωρήσουν ικανοποιητικά και να ευχαριστήσουν τη γυναίκα.


#6 Στα όρθια

Τελευταία και κουραστική στάση, αλλά αξίζει την προσπάθεια. Χρειάζεται αντοχές και μυϊκή δύναμη. Για τον άντρα δε, είναι απόλυτα σέξι. Με στήριγμα τον τοίχο είτε κάποιο πάγκο κοντά σας, πιθανώς στην κουζίνα ή στο γραφείο για να μη σας πέσει και η μέση, μπορείτε να τη δοκιμάσετε και να κάνετε παπάδες. Πολλοί είναι οι άντρες που την προτιμούν κι όχι άδικα.