Συνεχίζοντας το… οδοιπορικό μας στην ποικιλία των σεξουαλικών στάσεων που μπορείς να εφαρμόσεις, ήρθε η σειρά της στάσης «κερί».

Όχι, μην ανησυχείς, η συγκεκριμένη στάση δεν προβλέπει να… αυτοπυρποληθείς, αλλά να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια επίπεδη επιφάνεια και, φυσικά, ο σύντροφός σου.

Πως γίνεται

Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και ο σύντροφός σου παίρνει θέση μπροστά στο άνοιγμα των ποδιών σου. Δημιουργώντας ουσιαστικά μια ορθή γωνία, τα ακουμπάς ίσια πάνω στους ώμους του. Το μόνο που έχεις να κάνεις από εκεί και έπειτα, είναι να ανασηκώσεις τη λεκάνη σου προς τα πάνω.

Προσοχή: Μεγάλη σημασία έχει στη στάση αυτή η απόσταση που κρατάς. Ουσιαστικά, πρέπει να είσαι σχεδόν κολλημένη στη λεκάνη του συντρόφου σου. Εάν θέλεις να την κάνεις πιο ξεκούραστη, βάλε κάτω από τον ποπό σου ένα μαξιλάρι ή μια κουβέρτα.

Η παραλλαγή της 

Εάν με τον σύντροφό σου είστε πιο… ορεξάτοι και θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι παραπάνω, μπορείς να του ζητήσεις, καθώς θα είσαι στην ίδια στάση να σε κρατάει από τη λεκάνη «σπρώχνοντάς» σε προς το σώμα του. Με τον τρόπο αυτό, εκείνος είναι που ελέγχει τον ρυθμό και την ένταση της διείσδυσης βάσει των… αντιδράσεών σου.

Το αποτέλεσμα

Η γωνία που δημιουργείς με τη στάση «κερί» είναι ιδανική για έντονο κολπικό οργασμό. Επίσης, ο παρτενέρ σου μπορεί, με το ένα του χέρι να χαϊδεύει παράλληλα την κλειτορίδα σου για να απολαύσεις έναν έντονο, διπλό οργασμό (κολπικό και κλειτοριδικό).