Οι απόψεις για το πρωκτικό σεξ διίστανται.

Άλλες γυναίκες ισχυρίζονται ότι είναι μια εμπειρία που όλες πρέπει να δοκιμάσουν γιατί είναι κάτι το διαφορετικό, μια εντελώς άλλη αίσθηση που σε συναρπάζει.

Άλλες πάλι, θεωρούν ύστερα από την εμπειρία τους, ότι το πρωκτικό σεξ είναι υπερεκτιμημένο και ότι δεν θα το ξαναέκαναν. Σίγουρα, στη διαμόρφωση των απόψεων πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο παρτενέρ. Αν ξέρει να χειριστεί την κατάσταση σωστά, οι πιθανότητες για μια γυναίκα να το απολαύσει, είναι μεγαλύτερες, Αν το έχεις ήδη δοκιμάσει, σίγουρα θα έχεις σχηματίσει τη δική σου άποψη. Αν όχι, διάβασε τι μας είπαν 5 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία και την μοιράζονται μαζί σου:

Άννα, 26: «Η αίσθηση που αρχικά σου δημιουργείται, είναι ότι θέλεις να πας τουαλέτα. Νιώθεις ότι θα τα κάνεις πάνω σου. Κάποιες φορές συμβαίνει, αν προηγουμένως δεν έχεις ενεργηθεί. Όταν όμως το ξεπεράσεις, πραγματικά θα το ευχαριστηθείς. Ειδικά αν ο παρτενέρ σου σε φροντίσει, αν μπαίνει μέσα σου αργά και όχι απότομα, τότε είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει. Η αίσθηση είναι διαφορετική από το κανονικό σεξ γιατί νιώθεις ότι το μόριό του είναι πολύ βαθιά μέσα σου. Πάντως, εγώ δεν μπόρεσα να έρθω εύκολα σε οργασμό με το πρωκτικό, αλλά μου άρεσε πολύ!»

Αγγελίνα, 29: «Πάντα το απέφευγα γιατί νόμιζα ότι πονάει πολύ. Το αγόρι μου ηθελε πολύ να το δοκιμάσουμε κι έτσι το έκανα. Τελικά δεν πονάει τόσο, αλλά είναι πολύ άβολο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε …Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr