Η στάση πικ νικ εφαρμόστηκε αρχικά από κάποια ζευγάρια τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν σεξ σε δικό τους χώρο ή απλά απολάμβαναν το σεξ στην εξοχή.

Πολλές από τις γυναίκες που έχουν δοκιμάσει αυτή στάση δηλώνουν ότι ακόμα και αν δεν είχαν οργασμό στις πρόσφατες ερωτικές τους επαφές, κατάφεραν να τον ζήσουν και μάλιστα είχε μεγάλη διάρκεια. διαβάστε παρακάτω…

Η γυναίκα στέκεται με στραμμένη την πλάτη προς τον άνδρα και ακουμπώντας τα χέρια της πάνω σε ένα τραπέζι. Ο άνδρας όρθιος επιχειρεί τη διείσδυση από πίσω. Και οι δυο κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση (αυτή η πρακτική επέτρεπε στα ζευγάρια να έχουν καλύτερο έλεγχο του εξωτερικού χώρου μιας και αν κοιτάζονταν στα μάτια δεν ήταν τόσο προσεκτικοί.

Λέγεται ότι με τη στάση αυτή επιτυγχάνεται η διέγερση του σημείου Α. Οι επιστήμονες μίλησαν για πρώτη φορά για το σημείο αυτό το 1996 όταν έψαχναν μια λύση για την ξηρότητα του κόλπου. Λένε ότι βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον τράχηλο στο πιο βαθύ σημείο του κόλπου. Βρήκαν ότι το 95% των γυναικών ερεθίζονταν πολύ έντονα όταν διεγειρόταν αυτή η επαφή.

Η στάση πικ νικ επιτρέπει μια πολύ καλή διείσδυση του πέους και άρα είναι πολύ πιο πιθανόν να ερεθιστεί αυτή η περιοχή.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σεξ στα όρθια: 4 στάσεις που θα σε κάνουν να ουρλιάξεις από απανωτούς οργασμούς!

Οι 6 καλύτερες στάσεις για στοματικό σεξ! Βάλτον να σε γλ*ψει έτσι και θα τελειώσεις σε χρόνο dt!

Μεγάλη προσοχή! Αυτές είναι οι 4 πιο επικίνδυνες στάσεις στο sex! Σε στέλνουν κατευθείαν στα επείγοντα…