Η γλώσσα έχει ξεκινήσει ένα ταξίδι ηδονής από τα χείλη, το λαιμό, τα στήθη μέχρι να φτάσει στο ζεστό άνοιγμα του κορμιού. Ερεθίζεσαι, το λατρεύεις…

H sex editor του Youweekly.gr σου προτείνει στάσεις για στοματικό σεξ που θα σου μείνει αξέχαστο. διαβάστε παρακάτω…

Γενικά οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που ασχολούνται με το αιδοίο τους! Όπως για τους άντρες έτσι και για τις γυναίκες σημαίνει πως η σχέση του ζευγαριού είναι στενή, ουσιαστική, γεμάτη εμπιστοσύνη αφού υπάρχει κάποιος που ασχολείται με τα πιο απόκρυφα σημεία τους.
Καθίστε, χαλαρώστε και ας ξεκινήσουμε…

Η κλασική στάση

Η στάση παίζει σημαντικό ρόλο: Τα περισσότερα ζευγάρια ξεκινούν με τη γυναίκα να κάθεται σε μια καρέκλα ή στο κρεβάτι. Αυτός ο τρόπος δίνει πλήρη πρόσβαση στα γεννητικά όργανα και διευκολύνει τη γυναίκα να χρησιμοποιεί τα δάχτυλα της να διεγείρει τον εαυτό της. Ο άντρας είναι ξαπλωμένος ή καθισμένος με το πρόσωπο προς τη γυναίκα. Είναι ελεύθερος να χρησιμοποιεί τα δικά του ή τα δικά της χέρια για διέγερση με τα δάχτυλα.

Οκλαδόν (Σταυροπόδι)

Η γυναίκα μπορεί να κάτσει οκλαδόν, στα τέσσερα ή αν είναι δυνατόν να κάτσει μόνο στηριζόμενη στα πόδια της πάνω από το κεφάλι του παρτενέρ της όπως αυτός ή εκείνη είναι ξαπλωμένοι. Χρησιμοποιώντας τα χέρια της για να σταθεροποιηθεί, η στάση αυτή, της επιτρέπει να μετακινεί τη λεκάνη της για να επιτείνει τη διέγερση.

Το «69»

Αυτή η στάση επιτρέπει στο ζευγάρι να διεγείρει αμοιβαία ο ένας τον άλλον, γονατίζοντας και οι δύο πάνω από τον καθένα στις αντίθετες άκρες. Αυτή η στάση μπορεί να είναι λίγο ιδιόρρυθμη επειδή είναι δύσκολο να βάλεις τη γλώσσα σου ακριβώς εκεί που θέλεις, αλλά δημιουργεί την πρόκληση και στους δύο να φτάσουν σε οργασμό.

Στα γόνατα της

Μπορεί να γονατίσει από πάνω σου, κοιτώντας μπροστά. Έτσι, ελέγχει καλύτερα τους γοφούς της.

Όρθιοι

Ζευγάρια που θέλουν να εμπλακούν σε ένα παιχνίδι «κυρίαρχου- υποτακτικού» μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη στάση: Η γυναίκα είναι όρθια και ο άντρας στα γόνατα της κάνει στοματικό σεξ.

Φρόντισε να της αρέσει…

Μην ξεχνάς ποτέ ότι εσύ μπορεί να το διασκεδάζεις, για την γυναίκα όμως δεν είναι σίγουρο ότι αυτό που της κάνει το γουστάρει. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό που μπορεί να έχει πετύχει στο παρελθόν (με κάποια άλλη), τώρα μπορεί να αποτύχει. Φρόντισε να επικοινωνείτε ώστε να σου λέει τι της αρέσει. Να είσαι σίγουρος ότι κάθε φορά ακολουθείς τις δικές της «οδηγίες χρήσεως» και όχι κάποιας άλλης.