Στοματικό σεξ: οι άνδρες το λατρεύουν και απ’ ότι φαίνεται, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Έρευνα κατέδειξε ότι το 82% των γυναικών απολαμβάνουν να προσφέρουν στοματικό σεξ στους συντρόφους τους. Η ίδια έρευνα ωστόσο, αποκάλυψε ότι πολλές γυναίκες ουσιαστικά αναγκάζονται να κάνουν στοματικό σεξ στο σύντροφό τους, επειδή όπως είπαν «Νιώθω ότι πρέπει να το κάνω για να τον εντυπωσιάσω».

Μπορεί λοιπόν να λέμε ναι στο στοματικό σεξ, αλλά δεν αρκεί προσπάθεια μόνο από μεριάς μας, αλλά και από τη δική σας, αγόρια.

Πρωκτικό σεξ: 5 γυναίκες μοιράζονται την εμπειρία τους – Κατερίνα: «Μέχρι πριν από δύο χρόνια έκανα περισσότερο πρωκτικό σεξ…» 

Προσπαθείστε τουλάχιστον να μας το κάνετε πιο εύκολο, αποφεύγοντας να κάνετε μερικά από τα παρακάτω πράγματα που είναι ό,τι χειρότερο την ώρα του στοματικού σεξ:

#1 Άσε τα μαλλιά μου στη θέση τους, βρε αλήτη!

Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου εδώ πέρα κι εσύ μου τραβάς τα μαλλιά. Πονάω και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, το καταλαβαίνεις; Εσύ από την άλλη μέσα στην ηδονή, θες από κάπου να κρατηθείς και το κατανοώ, αλλά μη με αφήσεις και κουρούπα. Έλεος!

#2 Κανά ντουζάκι έπαιξε ή μπα;

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σου κάνει η κοπέλα σου στοματικό σεξ, αλλά παρόλα αυτά για τους δικούς σου λόγους, δεν έχεις φροντίσει την υγιεινή της περιοχής. Υποθέτω πως δεν ήταν τα γενέθλιά σου. Μυρωδιές έχουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά υπάρχει και μία δραστηριότητα που λέγεται ντους. Ναι ντους, που φροντίζει να απομακρύνει τις δυσοσμίες και να προσφέρει φρεσκάδα. Έχε το στο νου σου για την επόμενη φορά.

#3 Τρίχες, τρίχες, πνιγήκαμε στις τρίχες…

H στάση σούβλα στο σεξ: Η πιο βαθιά διείσδυση που έχετε ζήσει (Photo) 

Περιποιήσου λιγάκι την επίμαχη περιοχή, βρε αγόρι μου. Δε λέμε να αποτριχωθείς εντελώς, αλλά να απομακρύνεις έστω τις τρίχες από τα σημεία που μπορεί να μας ενοχλήσουν στη διάρκεια του στοματικού. Δε θέλω να ανησυχώ όσο σου κάνω στοματικό, μήπως πνιγώ με καμία τρίχα! Τι άδοξο τέλος θα ήταν αυτό!

#4 Το κάνω καλά ή όχι; Μίλα ρε!

Υπάρχουν μερικοί άνδρες που την στιγμή του στοματικού είναι μούγκα στην στρούγκα. Ούτε ένα βογκητό, ούτε ένα νεύμα, ούτε ένα βλέμμα, ούτε καν μία προτροπή. Τίποτα απολύτως. Κάθεται εκεί σαν τον βασιλιά και περιμένει να μυρίσεις εσύ τα νύχια σου για τον αν τον ευχαριστείς ή όχι. Εκφράσου βρε! Πες μία καλή κουβέντα, ρίξε ένα σέξι βλέμμα, οτιδήποτε ώστε να εκλάβει η κοπέλα τον θετικό αντίκτυπο αυτού που κάνει.

#5 Πού το πας το κεφάλι μου ακριβώς;

Πόσο εκνευρίζομαι με τους άνδρες που σε αναγκάζουν δίχως να το θες να τους κάνεις deep throat. Την στιγμή που θα τολμήσει να σου πιέσει το κεφάλι και νιώθεις ότι πνίγεσαι ή θέλεις να κάνεις εμετό (το λεγόμενο gag reflex), κόφτου το αμέσως. Οφείλει να σε σέβεται και να αφήνει εσένα να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης. Μπορεί να σου κάνει διορθώσεις και προτροπές φυσικά, αλλά ως εκεί.

#6 Τι έκανε λέει; Τελείωσες και δε με ειδοποίησες;

Αυτή είναι η στάση στο σεξ που υπόσχεται παρατεταμένους οργασμούς και… θα τους έχετε όντως! 

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Είναι ένας πολύ καλός λόγος να τον κατσαδιάσεις και να κρατήσεις μούτρα διαρκείας. Με ποιο δικαίωμα αποφασίζει να τελειώσει στο στόμα σου χωρίς να σε έχει προηγουμένως προειδοποιήσει; Μπορεί να σιχαίνεσαι ή να μη θες να τελειώσει με αυτό τον τρόπο, αλλά κάπου αλλού πάνω σου. Όπως κι αν έχει, δώσε του να καταλάβει ότι μερικά δευτερόλεπτα πριν δικαιούσαι μία προειδοποίηση, ένα σήμα κινδύνου βρε αδερφέ.