Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να απέχει φέτος από την τηλεόραση και να μην την απολαμβάνουμε πλέον από τους δέκτες μας, όμως είναι αρκετά ενεργός χρήστης των social media και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους συχνά μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς!

Η Κωνσταντίνα λοιπόν μέσα από το προφίλ της στο Instagram χθες το βράδυ ανέβασε μια φωτογραφία δείχνοντας μας ένα υπερπολυτελέστατο σαλόνι και έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά «Nighty night 💤 #mytuesday!»

Οι διαδικτυακοί της φίλοι όμως μόλις το είδαν έσπευσαν να την «κράξουν» και να την «ρεζιλέψουν» λέγοντας πως το σπίτι αυτό δεν είναι δικό της και ανέφεραν δημόσια το όνομα της κοπέλας στην οποία ανήκει αυτό το σαλόνι! Δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια παρακάτω:

Αν πατήσετε σε αυτό το όνομα θα διαπιστώσετε πως όντως πρόκειται για το ίδιο σαλόνι και πως όντως δεν ανήκει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Τώρα γιατί το έκανε είναι άλλο θέμα! Μπορεί απλά να το είδε, να το θαύμασε και να ήθελε να το ποστάρει στον λογαριασμό της! Δείτε παρακάτω το προφίλ της κοπέλας στην οποία ανήκει το εν λόγω σπίτι: