Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι αγαπημένο σπορ των αντρών, όμως πολλές γυναίκες έχουν παραδεχτεί πως το λατρεύουν. Παρά τον περιορισμένο χώρο και τα αδιάκριτα βλέμματα, το αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό μέρος για να την ικανοποιήσεις στο έπακρο και να την κάνεις να στο ζητάει συνέχεια.

Από την sex editor του Youweekly.gr

Το αυτοκίνητο έχει τη χάρη του όχι μόνο γιατί μπορεί να επιλέξεις εσύ την τοποθεσία που εμπνέει , μα επιπλέον διότι δίνει την αίσθηση του κρυφού και του απαγορευμένου. Άσε λοιπόν τη βόλεψη του κρεβατιού σου και δώσ’ της να καταλάβει πως είσαι ο απόλυτος μάστερ του είδους ακόμα και κάτω από «δύσκολες» συνθήκες.

Οι στάσεις που έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις μέσα στο αυτοκίνητο, μπορεί να είναι περιορισμένες, είναι ωστόσο τρομερά έντονες και ενισχύουν τη σωματική επαφή. Εσύ τις έχεις δοκιμάσει;

Στο πίσω κάθισμα

Και όχι, δε λέμε να ξαπλώσετε και να σας πάρει ο ύπνος. Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι από μόνο του άγριο και οφείλεις να ακολουθήσεις τους κανόνες. Βάλ’ τη  γονατιστή να κοιτάζει προς το πίσω παρμπρίζ και κάτσε από πίσω της στην ίδια στάση. Η διείσδυση θα είναι έντονη και απολαυστική ενώ οι πιθανότητες να τελειώσει πριν ακόμα το καταλάβεις είναι εξαιρετικά υψηλές.

Στο κάθισμα του οδηγού

Και όταν λέμε του οδηγού, εννοούμε του οδηγού. Άσε την άνεση του διπλανού καθίσματος και σκέψου τα οφέλη που μπορεί να έχει η πίεση που ασκεί το τιμόνι πίσω από τη δική της μέση καθώς κάθεται επάνω σου. Η επαφή σας θα είναι πιο στενή, ενώ είστε αναγκασμένοι να κοιτάζεστε καθ’ όλη τη διάρκεια, πράγμα που συμβάλει πολύ στο όλο θέμα. Μπορεί να μη βολεύεστε, όμως αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά.

Με ένταση στο καπό

Εντάξει, δε λέμε να πας στο κέντρο της πλατείας, να την ανεβάσεις στο καπό και να ξεκινήσεις τα όργια. Η περίπτωση αυτή ενδείκνυται στα ταξίδια ή τις ερημικές τοποθεσίες. Βγάλ’ τη από το αμάξι, στήσε τη μπροστά από το καπό και… δώσ’ της να καταλάβει. Το σεξ στα όρθια θα την ανάψει ακόμα περισσότερο, ενώ οι εναλλαγές που μπορείς να επιλέξεις κατά τη διάρκεια είναι πολλές. Μπορεί να ακουμπήσει στο καπό από τι μέση και πάνω, να ξαπλώσει ή ακόμα και να επιδοθείτε στο σπορ του στοματικού, το οποίο θα ευχαριστηθείτε και οι δυο σας.

Ρίξε το κάθισμα

Και κάνε ό,τι εμπνευστείς βλέποντάς τη μισόγυμνη. Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο dirty όταν την αφήνεις να στέκεται μπροστά σου με ελάχιστα ρούχα γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις και κάνε τη διαφορά. Οι επιλογές σου με κατεβασμένα τα καθίσματα είναι πάμπολλες, από το να ξαπλώσεις εσύ και να καθίσει επάνω σου μέχρι το να την.. στήσεις στα τέσσερα και να την κάνεις να θυμάται για πάντα «εκείνη τη βραδιά στο αυτοκίνητο».

Άσε με να βλέπω

Αυτό δεν είναι στο δικό σου χέρι αλλά στο δικό της. Αν η αγαπημένη σου έχει τη διάθεση να σε κάνει να θέλεις να ορμήσεις πάνω της και να μη σταματάς, μία είναι λύση και σε αφήνει για λίγο… εκτός παιχνιδιού. Βγες από το αυτοκίνητο και άσε εκείνη μόνη της μέσα να παίζει με τον εαυτό της κοιτάζοντάς σε να την καμαρώνεις απ’ έξω. Δεν εγγυόμαστε ότι θα συγκρατηθείς για πολλή ώρα, όμως ακόμα και αυτό το λίγο αρκεί για να ανάψουν τα αίματα.