Σε αυτά τα θέματα δεν χρειάζεται πρόλογος. Αυτές είναι οι 6 στάσεις που θα σου εξασφαλίσουν οργασμό.

Πρόβαλε αντίσταση
Ένωσε τα πόδια λυγίζοντας τα γόνατά σου και ακούμπησε τα στο στέρνο του παρτενέρ. Αυτό σε φέρνει πιο κοντά στον οργασμό και τον κάνει ακόμη πιο έντονο. Ο κόλπος σου στενεύει σε αυτή τη θέση και ενισχύει την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους. Η συγκεκριμένη στάση επιτρέπει την οπτική επαφή και ανεβάζει την σεξουαλική ένταση.

Επικίνδυνη Αποστολή
Μοιάζει με την κλασική ιεραποστολική στάση, αλλά πρόκειται για μια διαφορετική εκδοχή που σου προσφέρει απλόχερα στιγμές ηδονής. Το διαφορετικό είναι ότι εσύ πρέπει να σηκώσεις τη λεκάνη σου για να συναντήσεις τη δική του και ανάλογα με την επιθυμία σας να συγχρονίζεις τις κινήσεις σας. Αν θες η σεξουαλική διέγερση να κρατήσει περισσότερο και να κάνεις πιο ενδιαφέρον το ερωτικό παιχνίδι μπορείς να κολλήσεις το σώμα σου στη λεκάνη του, να απομακρυνθείς για λίγο και μετά να επανέλθεις με μεγαλύτερη ένταση.

Στάσου όρθια
Αυτή η στάση προϋποθέτει πολύ ενέργεια και πάθος. Γι’ αυτό καλύτερα να την επιχειρήσετε όταν είστε και οι δύο ξεκούραστοι. Εκείνος στηρίζεται στο τοίχο και σε τραβάει επάνω του, σηκώνοντάς σε από τους γοφούς. Εσύ τυλίγεις τα πόδια σου γύρω του ενισχύοντας έτσι την διέγερσή του. Μπορείς να δείξεις τις ικανότητες σου στην «ιππασία» αν εκείνος προβάλλει την λεκάνη του προς τα έξω και σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να δώσεις εσύ το ρυθμό και το μέγεθος της έντασης.

Σε άλλη διά(σ)ταση
Πρόκειται για μία ερωτική στάση που επιτρέπει την οπτική επαφή, τα φιλιά και το αγκάλιασμα οπότε προτιμήστε την και για «ορεκτικό». Άνοιξε τα πόδια σου σε σχήμα V, το ίδιο πρέπει να κάνει και εκείνος. Σ’ αυτή τη στάση έχει μεγάλη σημασία η αντίσταση που προβάλλει ο ένας στον άλλον. Για να επιτύχετε την μεγαλύτερη δυνατή αντίσταση και να ενισχύσετε τη διέγερσή σας θα πρέπει είτε ο ένας από τους δύο να ακουμπήσει τα χέρια του πίσω με την πλάτη σε κλίση ή να δώσετε ώθηση με τα πόδια σας.

Γύρνα μου πλάτη
Αν βαρέθηκες τα συνηθισμένα, επέλεξέ την γιατί δίνει τη δυνατότητα στο σύντροφό σου να έχει τα χέρια του ελεύθερα ώστε να μπορεί να σε χαϊδεύει. Εσύ πρέπει να του γυρίσεις πλάτη και να λυγίσεις την μέση σου προς τα πίσω και με τα γόνατα σου να ανασηκώνεσαι για να ελέγχεις την διείσδυση. Επίσης είναι η κατάλληλη αν είσαι ντροπαλή καθώς δεν υπάρχει οπτική επαφή και εκείνος είναι ελεύθερος να σου χαρίσει μεγάλη προκαταρκτική απόλαυση.

Πάρε τα ηνία
Η ιδανική επιλογή αν θέλεις να δείξεις το δυναμισμό σου και στο σεξ. Ξαπλώνεις το σύντροφο σου στο πάτωμα ή στο κρεβάτι ανάλογα με την διάθεση σας. Έρχεσαι από πάνω του και εναλλάσσεις το ρυθμό με ήπιες ή έντονες κινήσεις παρατείνοντας και εντείνοντας την επιθυμία του. Η στάση αυτή σου προσφέρει πιο έντονο οργασμό γιατί η διείσδυση είναι βαθιά και έντονη.